Sağlıklı, lezzetli ve pratik ürünler ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tercih edilen marka olmak ideali ile çevreye duyarlı, ileri teknoloji ve hijyenik koşullarda Kalite ve Gıda Güvenliği sistemlerini uygulayarak, öncü ve yenilikçi bir şirket olmayı hedeflemektedir.
Müşterilere taahhüt edilen kalite ve Gıda Güvenliği gerekliliklerine dair sürekli gelişimi sağlamak için hedefler belirleyip, takibini yaparak, kurumsal kalite yönetim ve güvenli gıda üretim sistemini işletmeyi en temel sorumluluğu olarak benimsemektedir.
Tedarikçilerimizden tüketicilerimize kadar olan tüm süreçlerimizi beklenen nitelikte ve kalitede olmasını sağlamak amacıyla, ürün orijinalliği ve gıda savunması konularını takip etmektedir.
West Falafel, vegan üretim hattında gerekli tüm yasal gereklilikleri sağlar ve bulaşıyı önleyecek önlemleri alarak vegan ürünlerin güvenilir bir şekilde üretimini gerçekleştirmektedir.
Çalışanların memnuniyet ve bağlılığını arttırmayı hedefleyerek, tüm çalışanların desteği ve katılımı ile gıda güvenliğini ve faaliyetlerini uygulamak için sistemler geliştirmektedir.
Tüm çalışanlar, West Falafel’in ürün gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemini oluşturmak ve korumaktan, hem ulusal ve uluslararası yasal-düzenleyici şartları; hem de müşteri beklentisini sağlayarak, ürünlerin yasal uygunluğunu ve marka değerini korumaktan sorumludur.
Bu kurallar, West Falafel tesislerinde tasarım, formül, hammadde, üretim, birincil / ikincil / üçüncül paketleme, depolama, sevkiyat, sergileme, pazarlama, iletişim, satış ve imhası da dahil olmak üzere, her yönüyle ürün gıda güvenliği ve kalitesi için geçerlidir.
West Falafel, tüm faaliyetleri etkin ve verimli kılmak amacıyla; hedeflerle, planlı ve etkili çalışmayı, tüm kaynakları müşteri memnuniyetine odaklamayı Kalite ve Gıda Güvenliği politikasının en temel unsuru olarak kabul etmektedir.